Més de 30 anys en la redacció de projectes

Skate parc Torredembarra

El projecte parteix de la voluntat de crear un espai públic de qualitat integrat en el entorn combinant una zona de street amb una zona de flow amb bowls.

Dintre de les formes orgàniques i amb un disseny circular també recull una línia de modalitat street que es fusiona en aquest disseny orgànic, que permet als usuaris amb nivell avançat com a nivell principiant poder fer tot l’espai sense necessitat de donar-se impuls amb el peu. Sense dubte un disseny referent per la fusió d’estils i requisits sol•licitats que conflueixen d’una forma natural.

Integra també una zona estrictament reservada per a la pràctica de modalitats de rampa, el bowl. Aquesta àrea s’ha concebut amb radis i dimensions més indicats per a la pràctica de scooter i bmx, encara que també admet modalitats com el skate.

La zona Street de 373 m2 i a la part nord es localitza una zona de Flow amb 830 m2. Es resava un espai central de una zona enjardinada de 144 m2..

A la zona Street hi haurà una plataforma que servirà de Street Set Up de 60 cm d’alçada amb un coronament de Slapy de formigó de 15 cm d’alçada amb un Rail Fun Box, un calaix Mani Pad de 3,50×1,60 m i un Hubba de 50 cm d’alçada.